Franchising İle Büyüyen Köfteci Ahmet Usta 22 Kasım 2013 Cuma 14:45 Gıda Mühendisleri kontrolün de hijyen koşullarına titizlikle uyarak, modern yöntem ve teknikleri kullanarak, kalite ve gıda güvenliği hedeflerinden taviz vermeden üretim yapan şirketimiz köftenin size en iyi şekilde ulaşmasını sağlar. 10 şube ve 28 noktaya satışlarıyla hızla büyüyen, artan talebende bu doğrultuda cevap vermeye çalışan Köfteci Ahmet Usta Franchising yeni sezona farklı farklı şehirlerde birçok şubeyle giriş yapmayı planlamaktadır. Franchising sistemini kendine göre yorumlamış, Türkiye şartlarına uygun farklı bir iş sistemiyle önemli çalışmalar yapmıştır. Bu içerik 5546 defa okundu. DİĞER HABERLER Sivkon Sivas Konfederasyonu 3. Olağan genel kurulunda Metin Yarım Başkanlığında liste seçimi ile devam. Şenel ÇOBANOĞLU, ZASİAD’ın 6. Dönem Başkanı olarak seçildi.DİVSİAD GENEL KURUL“50’den fazla ülkeye Paslanmaz çelik ihraç ediyoruz”Demir Çelik Ürünlerinde Güvenilir Çözümler“Yeni fabrika yatırımlarımızla pazar payımızı arttırmayı hedefliyoruz”DİVRİĞİ’Lİ ÖĞRENCİLERE TABLETLER TESLİM EDİLDİAnkara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı Projesi’nde performans testleri başladıSivas'ın Pamukkale'si Altınkale hizmete açıldıSivas Ticaret ve Sanayi Odamız (STSO) Şubat ayı Meclis Toplantısı Meclis Başkanı Çetin Yıldırım başkanlığında gerçekleştirildi.